Zoeken

Home » Evenementen » Kerststallententoonstelling » Kinderkerstkaartenwedstrijd 2017

Kerstkaartenwedstrijd voor kinderen

Winnaars kerstkaartenwedstrijd zijn bekend

winnende kaarten 200 pix IMG_1499 petra.jpgDe vijf winnaars van de kerstkaartenwedstrijd zijn bekend. De jury heeft uit de bijna 50 inzendingen een keuze gemaakt. De winnaars zijn:
Julie Kappert
Mila van Calck
Julan Rusman
Katie Woltets
Fanny (Borgesiuslaan). 

De Sint Ansfriduskerk organiseerde dit Child-to-Child project samen met het Ronald McDonald Huis te Utrecht. Een kleine 50 kinderen had prachtige kerstkaarten gemaakt voor ernstig zieke kinderen. De kerstkaarten konden worden ingeleverd tijdens de Kerststallententoonstelling die onlangs werd gehouden. Tijdens die tentoonstelling werd geld ingezameld voor het Ronald McDonald Huis in Utrecht. De gemaakte kerstkaarten worden i.o.m. het Ronald McDonald Huis verstuurd aan de ernstig zieke kinderen die o.a. in het Academisch Ziekenhuis Utrecht liggen. De kaarten worden dus niet geretourneerd, maar een kind maakt er een ander kind blij mee! 

Josephine jureert 200 pix IMG_1487 petra.jpgPastoraal werker Josephine van Pampus was één van de juryleden. “Het was een hele lastige keuze, want eigenlijk gun je álle inzenders van zulke prachtige tekeningen een prijs” aldus Van Pampus. 

De winnaars worden persoonlijk gebeld. Zij kunnen hun prijs vanaf 2 januari 2018 ophalen op het Secretariaat van de Sint Ansfriduskerk.

 

Op 21 december zijn alle kaarten door leden van de Commissie kerststallententoonstelling overhandigd aan Kathelijn van Glabbeek en Agatha Kleis van het Ronald McDonald Huis Utrecht. Zij zorgen ervoor dat de kaarten naar zieke kinderen in het UMC/WKZ worden gebracht. 

IMG_2187 200 pix.jpg