Zoeken

Home » Evenementen » Kerststallententoonstelling » Goede doel Kerststallententoonstelling

Goede doel Kerststallententoonstelling

IMG_1907 edited formaat 900 pix_edited.jpgIn 2017: Ronald McDonald Huis Utrecht

De netto opbrengst van de kerststallententoonstelling 2017 gaat naar een project van het Ronald McDonald Huis Utrecht om in 2018 de tuin aan te passen zodat deze rust biedt aan de ouders en ´avontuur´ en speelplezier voor de kinderen. Het zal een plek worden waar iedereen zich even kan terugtrekken uit het hectische ziekenhuisleven.

In het Ronald McDonald Huis Utrecht verblijven ouders en broertjes en zusjes van ernstig zieke kinderen die zijn opgenomen in het Wilhelmina Kinderziekenhuis of het Prinses Máxima Medisch Centrum. Indien mogelijk komen ook de zieke kinderen zelf af en toe naar de tuin bij het Ronald McDonald Huis om daar samen met hun gezin te zijn.

Tijdens de tentoonstelling zijn vrijwilligers van de het Ronald McDonald Huis Utrecht aanwezig om vragen te beantwoorden. Meer informatie over het Ronald McDonald Huis Utrecht staat op hun website www.hetwkz-kind.nl/ronald-mcdonaldhuis-utrecht.

 

Goede doel 2018

Projectvoorstellen voor het goede doel 2018 kunnen ingediend worden van 1 tot 18 maart 2018 bij de Commissie Kerststallententoonstelling, Karin de Wit-Olthoff via wit.karinde@gmail.com.

Zie hier voor meer informatie over de beoordeling van de voorstellen.