Zoeken

Home » Over ons » Sint Ansfridus Geloofsgemeenschap » Meepraten over de Sint Ansfriduskerk en geloofsgemeenschap

Meepraten via de Opp app Sint Ansfridus

Praat u mee over de Sint Ansfriduskerk en geloofsgemeenschap?

Kerk zijn we samen. En het is onze overtuiging dat hoe meer mensen meepraten over de ontwikkeling van onze geloofsgemeenschap hoe beter we als kerk in staat zijn relevant te zijn in de huidige tijd. Ideeën genereren nieuwe ideeën. Reacties op ideeën maken ideeën beter. Oud en jong kunnen elkaar inspireren. Iedere stem heeft waarde.

Gesprekken voeren we op allerlei momenten en manieren. Graag gaan we persoonlijk met elkaar in gesprek. Dat kan op alle momenten dat we elkaar bij de Sint Ansfriduskerk ontmoeten. Of u kunt ons uw ideeën via e-mail doorgeven, door ze te sturen naar secretariaat@ansfriduskerk.nl. Vanuit het Ansfridusberaad, het lokale bestuur van de Sint Ansfriduskerk en geloofsgemeenschap, komen we er dan graag bij u op terug. En u kunt meepraten via de Opp app Sint Ansfridus.

Meepraten via de Opp app Sint Ansfridus

We zijn blij de gelegenheid te hebben gekregen om met behulp van een nieuwe techniek in gesprek te gaan met iedereen die mee wil praten. Dat werkt als volgt. Als u mee wilt doen, kunt u de Opp app installeren op uw mobiele telefoon of tablet. Het ziet er een beetje uit als Whatsapp berichten. En zo kunt u ook antwoorden. Als er om uw ideeën wordt gevraagd en u hebt op dat moment niet zoveel tijd of u wilt er nog even over nadenken, dan kunt u in een later stadium nog ideeën toevoegen.

Uw antwoorden zijn anoniem.

Downloaden van de Opp app Sint Ansfridus voor de eerste maal

Ga naar de AppStore en zoek ‘Opp app’. Het plaatje is zwart met een groen, oranje en blauw lijntje (‘spreekwolkje’) achtergrond.

Download de app op uw mobiele telefoon of tablet en open hem. Bij ‘Opp-code’ vult u in ‘sintansfridus’ (kleine letters zonder spaties ertussen). U komt zo in de Sint Ansfridus app. U ontvangt dan direct een eerste push bericht (bevestigend antwoorden op een eventuele vraag of u pushberichten accepteert), waarna u de berichten en vragen kunt doorlopen door ze aan te klikken etc. Dat wijst zich vanzelf.

Staat de Opp app al op uw telefoon of tablet? Start de Opp app op door op het icoontje te klikken. Vervolgens klikt u links boven in het scherm op het menu-icoontje. Dan verschijnt middenin het woord 'domeinen' en rechts bovenin een ‘+’ teken, klik op ‘+’ en voer bij ‘Opp code’ in ‘sintansfridus’. U ontvangt dan direct een eerste push bericht en van daaruit gaat het verder.

Wilt u meer informatie en een uitgebreidere uitleg, download dan dit document

Vragen? Laat het ons weten via sintansfriduskerk@gmail.com.

Het Ansfridusberaad