Zoeken

Home » Evenementen » Kerststallententoonstelling » Meewerkende koren en musici

Meewerkende koren en musici 2018

koren_banner.1.jpg

Ook in 2018 zullen weer ongeveer 30 koren belangeloos hun medewerking verlenen en zorgen voor de muzikale omlijsting van de tentoonstelling. De koren worden afgewisseld met musici of muziekgroepen.

U kunt hier het overzicht openen in pdf met de koren en musici die in 2018 belangeloos hun medewerking verlenen. In deze versie van 4 december 2018 zijn nog een paar plaatsen open. Bent u musicus of wilt u met uw koor of muziekgroep een van die plaatsen invullen, dan kunt u contact opnemen met Maarten Hofstee via kerststallen_ansfridus@hotmail.com.

Is uw koor of muziekgroep niet benaderd voor een optreden en wilt u meedoen in 2018, dan kunt u zich nog aanmelden door het zenden van een e-mail met uw gegevens en die van het koor of de muziekgroep naar Maarten Hofstee kerststallen_ansfridus@hotmail.com.

Ook musici kunnen zich bij hem aanmelden.

En mocht u uw koor of muziekgroep alvast willen aanmelden voor 2019, ook dan kunt u een e-mail sturen naar Maarten Hofstee met uw gegevens en die van het koor of de muziekgroep. U ontvangt dan in de loop van 2019 een uitnodiging voor een optreden bij de tentoonstelling in december 2019.