Zoeken

Home » Evenementen » Kerststallententoonstelling » Kerststallententoonstelling

Kerststallententoonstelling 10 t/m 18 december 2022

SDC10944 edited 900 pix.jpg

Veel mensen kijken er het hele jaar naar uit en zoals het er nu uitziet kan de tentoonstelling in 2022 doorgaan! van zaterdag 10 december t/m zondag 18 december 2022 organiseren we weer een kerststallententoonstelling in de Sint Ansfriduskerk. Ruim een week lang zijn circa 100 kerstgroepen uit vele landen te bewonderen. Voor de liefhebber is er weer veel moois te zien. De tentoonstelling is geopend op maandag tot en met vrijdag van 13.00-17.00 uur en op zaterdag en zondag van 12.30-17.00 uur.

Optredens koren

Tijdens de tentoonstelling luisteren op zaterdag en zondag koren en muziekgroepen belangeloos het geheel met hun zang op. Het overzicht voor 2022 komt binnenkort op de korenpagina.

Toegang 

De entree is € 2,-. Kinderen tot 4 jaar kunnen gratis naar binnen en voor kinderen van 4 tot en met 12 jaar is de entree € 0,50.

Groepen kunnen op afspraak de tentoonstelling bezoeken. Daarover kunt u contact opnemen via e-mail naar kerststallen_ansfridus@hotmail.com

Kerstconcert

Er is in 2022 geen kerstconcert. 

Goede doel van de Kerststallententoonstelling

Er is in 2022 vooraf geen goed doel gekozen. Voor meer informatie over het goede doel in eerdere jaren kunt u terecht op deze pagina.

Vrijwilligers en verzamelaars

De realisatie van de jaarlijkse tentoonstelling is slechts mogelijk dankzij de verzamelaars die hun kerststallen en kerstgroepen ter beschikking stellen én de inzet van tientallen vrijwilligers. De vrijwilligers zijn druk geweest met de voorbereidingen en dragen zorg voor de uitvoering en het goede verloop. Door deze onmisbare steun hopen we ook in 2022 weer een sfeervol en indrukwekkend evenement te organiseren.

Wij zijn blij met uw komst en uw bijdragen in 2022.