Zoeken

Home » Over ons » Contact

Contact met de Sint Ansfridus Geloofsgemeenschap

Contactadres

Sint Ansfridus geloofsgemeenschap
Jacob Catslaan 28
3818 WK Amersfoort

Telefoonnummer: 033 461 59 23

E-mail: secretariaat@ansfriduskerk.nl

Routebeschrijving

 

Openingstijden secretariaat pastorie Sint Ansfridus

Maandag t/m vrijdag van 09.30-12.00 uur

 

Doorgeven wijzigingen

U kunt uw adreswijziging, geboortes, huwelijken en andere wijzigingen in uw gezinssamenstelling doorgeven via het secretariaat van de Sint Ansfridus geloofsgemeenschap. Wij zorgen ervoor dat de wijziging wordt verwerkt in de administratie van de parochie Onze Lieve Vrouw van Amersfoort.

 

Sacramentele bediening

Voor alle vragen en aangelegenheden rond de sacramentele bediening (doop, eucharistie, vormsel, huwelijk, boete en verzoening en ziekenzalving) kunt u zich wenden tot het pastoraal team, bereikbaar via het centraal secretariaat van de parochie Onze Lieve Vrouw van Amersfoort op telefoonnumer 033 489 35 99.
In dringende gevallen kunt u bellen naar 0657 541 222.

 

Speciale vieringen

Naast de reguliere vieringen op zaterdag en zondag worden in de Sint Ansfriduskerk ook vieringen gehouden rond doop, huwelijk en overlijden (avondwake, uitvaart).
Voor informatie over deze vieringen kunt u contact opnemen met het centraal secretariaat van de parochie Onze Lieve Vrouw van Amersfoort op telefoonnummer 033 489 35 99.

In geval van overlijden kunt u buiten kantooruren contact opnemen met de dienstdoende pastor op
telefoonnummer 0657 541 222.

 

Gebruik van de Sint Ansfriduskerk en ruimten

Het is mogelijk de kerk en vergaderruimten te huren. Voor informatie hierover kunt u contact opnemen met het secretariaat van de Sint Ansfridus geloofsgemeenschap of met de werkgroep gebruik van kerk, zaal en vergaderruimten. Contactpersoon van deze werkgroep is Gerard Bos (telefoonnummer 033 461 12 54 of e-mail gbos@amerwald.nl).