Zoeken

Home » Agenda » Passion 4U

Passion 4U

12 April20:30 - 22:00

200 pix IMG_0178.jpgPassion 4U

Na lange tijd is er in de goede week voor Pasen (op dinsdagavond 12 april) weer een uitvoering van Passion 4U in de Ansfriduskerk.
Passion 4U is al jaren de moderne vertelling van het passieverhaal omlijst met beeld en muziek, geïnspireerd op de succesvolle TV uitvoeringen van 'The Passion'.

Het meeslepende lijdensverhaal wordt verteld met woorden van nu en visueel ondersteund met moderne dia- en filmbeelden die op een groot scherm worden getoond. Aangevuld met de uitvoering van bekende pop- en musicalnummers wordt een eigentijds beeld gepresenteerd van de lijdensweg van Jezus. Muziek en beelden geven het verhaal meer diepte en slaan een brug tussen het lijdensverhaal van toen en onze huidige tijd. Solisten en Koor 4U zingen werken van bekende popartiesten; Frank Boeijen, Trijntje Oosterhuis, Leonard Cohen, Suzan en Freek, Eric Clapton, Carole King, Paul Simon en ook enkele bekende werken uit de musicals, Les Miserables, Phantom of the Opera en West Side Story. Dit jaar heeft de Passion 4U dus weer een aantal prachtige nieuwe nummers. De Ansfriduskerk is van binnen sfeervol verlicht in stemmige passiekleuren.

De muzikale vormgeving is in handen van Ron Adelaar (dirigent/pianist). Aan de uitvoering werken mee; Marcela Rocha en Michiel van der Ploeg (solozang) en Koor 4U van de Sint Ansfriduskerk.

Uitvoering van Passion 4U is op dinsdagavond 12 april 2022 in de Sint Ansfriduskerk, Jacob Catslaan 28 in Amersfoort. De aanvangstijd is 20.30 uur en de toegang is gratis. Een vrijwillige bijdrage aan de dekking van de kosten wordt op prijs gesteld. De flyer met alle informatie kunt u hier downloaden.