Zoeken

Home » Vieringen » Uitzending vieringen

Uitzending vieringen Sint Ansfriduskerk

Vieringen vanuit de Sint Ansfriduskerk bekijken en beluisteren

Internet

De weekendvieringen en vieringen op zon- en feestdagen in de Sint Ansfriduskerk worden uitgezonden via internet. Als u niet in de gelegenheid bent een viering bij te wonen, kunt u deze rechtstreeks volgen via internet. Naderhand kunt u deze vieringen bekijken via uitzending gemist.

Golfbrekerradio

Iedere tweede zondag van de maand worden de vieringen vanuit de Sint Ansfriduskerk rechtstreeks uitgezonden via Golfbrekerradio (Golfbreker Radio op DAB+ of via de website Golfbrekerradio.nl). Ook vieringen rond Kerstmis en Pasen worden rechtstreeks uitgezonden. Voor meer informatie en de programmering, zie Golfbrekerradio.

Overige vieringen

In overleg kunnen ook andere vieringen in de Sint Ansfriduskerk uitgezonden worden. Denk bijvoorbeeld aan een huwelijksviering of een uitvaart of herdenkingsdienst. Bij het reserveren van de kerk voor een dergelijke viering kan deze wens aangegeven worden bij het secretariaat van de Sint Ansfriduskerk. Hiertoe kunt u een e-mail sturen naar secretariaat @ansfriduskerk.nl of bellen naar 033 461 59 23.